Recresco nganggo sistem alarm jarak RFID di pabrik pikeun ngirangan résiko tabrakan antara jalma sareng kendaraan

Di pabrik, kandaraan obah ogé bisa tabrakan jeung jalma leumpang. Ku alatan éta, Recresco geus dipasang sistem alarem jarak deukeut di pabrik na pikeun ngurangan résiko kacilakaan misalna.

Gasgoo Automotive News Sanajan suksés ngenalkeun téknologi anyar sareng metode kerja anu langkung saé, tabrakan antara jalma sareng mobil/kacilakaan masih lumangsung, khususna dina industri besi tua sareng industri demolition. Numutkeun laporan média asing, perusahaan daur ulang kaca Recresco parantos ngalaksanakeun kabijakan kaséhatan sareng kaamanan anu ketat di sadaya pabrik, tapi ayeuna-ayeuna perusahaan ogé parantos masang sistem alarm jarak ZoneSafe pikeun ningkatkeun kasalametan damel sareng ngirangan tabrakan pejalan kaki sareng kendaraan kerja. resiko.

Recresco parantos netepkeun yén gerakan kendaraan sareng visibilitas anu goréng mangrupikeun faktor utama anu nyababkeun résiko tabrakan pejalan kaki. Ku alatan éta, éta ngaharepkeun pikeun investasi dina téknologi patali pikeun mantuan ngaleutikan resiko misalna jeung ningkatkeun kaamanan pagawe.

Saatos evaluasi ati produk dina pasaran, Recresco mutuskeun pikeun ngagunakeun Radio Frékuénsi Identification (RFID) -sistem ZoneSafe di lingkungan gawé pikeun ngaronjatkeun kaamanan.

ZoneSafe tiasa dipasang dina alat sélulér tina sagala jinis sareng ukuran, nganggo téknologi RFID pikeun nyiptakeun daérah deteksi 360 derajat anu teu katingali di sabudeureun kendaraan, aset, simpang sareng trotoar.

Dina prosés damel, sadaya karyawan Recresco dina situs kedah nganggo tag éléktronik ZoneSafe dina pananganna. Nalika sistem alarem jarak ngadeteksi pejalan kaki di sabudeureun alat sélulér, éta bakal ngaluarkeun alarm anu nyaring sareng katingali pikeun ngingetkeun operator kendaraan pikeun langsung ngeureunkeun gerak.

Sanaos aya halangan, bintik buta, atanapi visibilitas rendah, tag ZoneSafe tiasa dideteksi tanpa katingali. Diréktur Recresco nyarios: "Kami yakin yén sistem ZoneSafe mangrupikeun cara anu épéktip pikeun mastikeun kasalametan pejalan kaki di pabrik."


waktos pos: Jun-25-2021