Revolusi bungkusan calakan pikeun produk panyalindungan médis sareng kaséhatan

Teu aya ragu yén koronavirus parantos janten krisis global. Pikeun ngahindarkeun inféksi, jalma-jalma janten langkung sadar kana kabersihan pribadi, anu nyababkeun kanaékan paménta pikeun produk kabersihan pribadi dina sababaraha bulan katukang. Kusabab pasokan anu teu cekap, produk palsu sareng inferior nyebarkeun gancang di pasar, anu ngajantenkeun jalma mimiti sadar kasalametan produk saniter.

Konsumén kedah terang inpormasi produk ieu sateuacan mésér:

1) Ti mana asalna? (Negara asal)
2) Iraha dijieunna? (periode pamakéan / umur rak)
3) Naon fungsina? (Standar Produk)
4) Dupi éta aman? (Produk non-palsu)

Sacara umum, butuh waktu lila pikeun pariksa informasi ieu, sarta téhnologi RFID nyadiakeun solusi sampurna pikeun ngajawab masalah ieu.

Merek tiasa nganggo RFID pikeun ngarékam sadaya ranté nilai produk tina manufaktur dugi ka penjualan. Kanyataanna, RFID hese jadi counterfeited. Konsumén tiasa nganggo smartphonena pikeun ngaidentipikasi inpormasi sareng prosés produk. Dibandingkeun sareng téknologi sanés sapertos kode QR sareng percetakan anti-pemalsuan, RFID nyayogikeun tingkat kaamanan anu langkung luhur, sareng prosés verifikasi langkung sederhana sareng langsung. Sadayana, RFID ngajamin kasalametan produk sareng data.

Jalma-jalma tiasa naroskeun biaya investasi dina RFID. Pikeun produk dibanderol low, nambahkeun sababaraha cents kana biaya bisa jadi masalah badag. Tapi dina kanyataanana, téhnologi RFID loba dipaké dina industri ritel, sarta aya loba kasus jeung studi anu geus ngabuktikeun nilai aplikasi RFID, utamana dina industri barang konsumén pindah gancang. Jelas, kauntungan anu diala dina ranté nilai saatos ngadopsi RFID (kaamanan produk, visibilitas logistik, manajemén inventaris, sareng pangalaman palanggan) ngaleuwihan biaya, sareng téknologi RFID pasti bakal janten téknologi trending di pasar produk médis / kaséhatan.

Émut, kasalametan sareng kaséhatan éta hargana.

Mimitian ti Maret 2020, Cinda IOT parantos gawé bareng sareng ZeroTech IOT pikeun nyayogikeun bungkusan pinter RFID sareng solusi nyukcruk pikeun masker médis.

Dina proyék ieu, produsén tag RFID Cinda IoT parantos ngararancang séri bungkusan pinter RFID pikeun masker médis, anu tiasa diterapkeun kana prosés bungkusan ku produsén masker médis. Anu langkung penting, desain bungkusan rapuh sareng bakal ancur nalika dibuka.
"Nalika urang ngarancang bungkusan pinter, urang méakkeun loba waktu fokus kana kaamanan produk."

Ceuk Bapak Huang, general manager of Cinda IOT Marketing Center. Numutkeun kabutuhan bisnis, produsén topéng tiasa milih ngagunakeun bungkusan pinter dina unggal topéng médis atanapi unggal kotak. Sakali produk topéng dipasang sareng tag RFID, sadaya kagiatan bisnis kalebet bungkusan, transportasi, éntri inventaris sareng kaluar ka tempat penjualan, bahkan kabiasaan konsumen tiasa dilacak sareng dirékam nganggo alat sareng sistem RFID.

"Kuring bagja pisan ngagunakeun platform tracking RFID kami sareng DragonSpace ngadukung proyék ieu."

Henry Lau, CEO ZeroTech, ngadawuh: "Platform awan kami ayeuna dipake ku merek well-dipikawanoh dina industri ritel pikeun ngatur data produk apparel. Stabilitas sareng laju platform parantos diverifikasi.

"Ti sudut pandang téknis, teu aya bédana antara nyukcruk masker médis sareng nyukcruk pakean, tapi anu baheula penting pisan, khususna dina kaayaan ayeuna."

Kalayan platform awan DragonSpace, konsumen ngan ukur kedah nyeken bungkusan pinter RFID masker médis nganggo smartphonena, sareng sajarah sareng inpormasi produk anu relevan bakal ditingalikeun. Henteu masalah iraha waé atanapi dimana waé, konsumen ayeuna tiasa ngaidentipikasi naha panutup outlet mangrupikeun produk palsu dina sadetik.


waktos pos: Jun-28-2021