Nikmat ogé ngagaduhan "idéntitas", RFID ngahontal ngeunah tradisional Kanton

Téknologi RFID dipikaterang salaku salah sahiji téknologi anu paling ngajangjikeun dina abad ka-21. Dina taun-taun ayeuna, kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi RFID, panerapan RFID parantos langkung seueur, ngahontal sagala aspek kahirupan sadidinten.

Numutkeun statistik, konsumsi daging soang taunan nagara sakitar 700 juta, di mana Provinsi Guangdong bakal nyéépkeun sahenteuna 170 juta. Alesan kunaon Guangdong tiasa tuang ampir saparapat angsa nagara unggal taun tangtosna moal leupas tina soang bakar tradisional Kanton-Kanton soang bakar.

Prosés produksi soang manggang Kanton rumit pisan. Éta ngalibatkeun langkung ti 20 prosés produksi ti pamilihan bahan dugi ka ninggang. Langkung ti belasan jinis soang soang bakar anu cocog sareng didamelna, sareng naon waé léngkah bakal mangaruhan rasa soang anggang. Guangdong Jianghu Cloud IOT Technology Co., Ltd. parantos komitmen pikeun ngadukung solusi pikeun aplikasi anu dipasang dina industri RFID, sareng ngagaduhan kamampuan ngahijikeun solusi produksi + R&D + kana Internét Hal. Penerapan téknologi RFID pikeun nyukcruk ngolah kadaharan mangrupikeun sét solusi anu disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, sareng éta ogé usaha munggaran ku Jianghuyun dina prosés ngolah tuangeun.

Merek ranté soang anggang anu kawéntar di Dongguan, Guangdong, pikeun mastikeun yén unggal soang anggang sacara konsisten lezat, tetep sareng laju pangembangan téknologi sareng anu pangheulana nerapkeun téknologi RFID kana prosés produksi soang anggang. Sateuacan ninggang soang dipanggang dina oven, masing-masing soang kedah ngaliwat langkung ti 20 prosés préparéntasi. Kumaha carana mastikeun integritas prosés préparéntasi mangrupikeun konci pikeun ngahontal rasa nikmat.

Dina prosés préparéntasi manggang soang, unggal soang anu kedah diolah nampi tag RFID, anu sami sareng KTP sareng dianggo pikeun ngarekam inpormasi ngolah. Saatos unggal prosés, inpormasi ditulis kana tag RFID pikeun mastikeun yén unggal soang tiasa ngarengsekeun unggal prosés préreatment pikeun mastikeun yén unggal soang bakar ngagaduhan rasa anu sami.

Ngagabungkeun téknologi anu aya hubunganana, penjualan sareng pangalaman produk, sareng ngadegkeun pabrik pinter sareng adaptasi, épisiénsi sumberdaya sareng rékayasa faktor manusa mangrupikeun tujuan Industri 4.0 sadunya. Larapkeun téknologi RFID kana idéntifikasi produk dina prosés produksi sababaraha industri pikeun mastikeun kualitas produksi sareng analisis efisiensi produksi, sareng ningkatkeun prosés manufaktur pikeun ningkatkeun efisiensi, ngirangan biaya, sareng ningkatkeun kauntungan.

Téknologi RFID parantos narik seueur perhatian kumargi maca jarak jauh na, kapasitas panyimpenan tinggi, ukuran alit, bentuk anu dirobih, kamampuan anti polusi sareng ketahanan. Mangrupikeun masa depan aplikasi Internet of Things sareng manufaktur industri 4.0 (manufaktur calakan, logistik, téknologi konci Podomoro, tatanén, sareng ranté suplai pangan pasti bakal ngembangkeun dina arah anu beragam.

Penerapan téknologi RFID kana prosés produksi soang anggang mangrupikeun panjelmaan tina kamekaran anu béda-béda sareng panerapan téknologi RFID. Pamakéan tags RFID tahan suhu luhur anu didamel tina bahan PET kelas kadaharan pikeun ngahontal traceability lengkep produksi sareng prosés prosés soang bakar, pikeun mastikeun rasa asakan Kanton, sareng ngajantenkeun prosés produksi langkung standarisasi.

Anteneu RFID mangrupikeun salah sahiji pakakas anu diperyogikeun pikeun aplikasi téknologi RFID. Kalayan pamekaran gancang téknologi RFID, anteneu RFID ogé parantos dikembangkeun gancang. Tujuan anténna nyaéta pikeun ngirimkeun énergi maksimum dina sareng kaluar tina chip. Kumaha cocog sareng desain anténeu sareng rohangan bébas sareng chip tag anu nyambung ka éta mangrupikeun faktor anu ngawatesan pamekaran anténeu.

Desain sareng pabrik tina Anteneu tag RFID kapangaruhan ku larangan aplikasi, bentuk sareng ciri fisik objék anu diidentipikasi ku ciri anténeu, ogé objék di sakitar anteneu sareng lingkungan. Ieu mangrupikeun aspek anu penting dina panilitian téknologi RFID dina pamekaran aplikasi téknologi RFID. arah.

Kalayan kamajuan sareng pamekaran téknologi RFID, beuki seueur produk RFID énggal parantos didamel sareng diterapkeun kalayan saé. Di pikahareupeun, pamekaran tag éléktronik RFID ogé bakal condong héjo sareng dirobih dina bahan baku pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi pikeun industri anu béda.

 


Waktos Posting: Dec-04-2020