Warta

  • Fresenius Kabi ngaluncurkeun séri munggaran obat narkotika + RFID

    Fresenius Kabi ngaluncurkeun produk labél pinter RFID munggaran-20 ml Diprivan (propofol). Pausahaan bakal ngawanohkeun leuwih ti 20 ubar lianna kalayan tag RFID pikeun pamakéan di kamar operasi. Labélna dirancang pikeun ngabantosan katepatan inventaris, ngaleutikan runtah sareng ngirangan biaya tenaga kerja. Dina ...
    Maca deui
  • Mitrefinch ngenalkeun RFID sareng téknologi biometrik kana solusi pelacak kehadiran

    Perusahaan solusi software hadir Mitrefinch parantos nambihan sababaraha pilihan fungsi non-kontak kana solusi pelacak kehadiran na. Pausahaan nyayogikeun solusi hadir pikeun usaha ageung sareng sedeng. Fitur anyar ieu mangrupikeun tanggepan kana pandémik COVID-19. Salian cloud-bas ...
    Maca deui
  • RFID umumna dianggap téknologi pang anyarna di dunya

    RFID umumna dianggap téknologi anyar pangkolotna di dunya. Nalika mimiti dirilis dina 1940s, éta dianggap groundbreaking. Ayeuna, beuki seueur perusahaan anu mimiti ngagunakeun RFID sacara éksklusif pikeun parangkat lunak médis pikeun ngalacak aset, ningkatkeun efisiensi, sareng nyayogikeun…
    Maca deui
  • Masa depan (parkir) nyaéta di dieu-kumaha mikro lidar diterapkeun dina Internét of Things

    Perusahaan téknologi Perancis Parkki ngagunakeun téknologi lidar pikeun ngajantenkeun parkir di toko langkung gampang, langkung gancang, sareng langkung pinter. Spekulasi ngeunaan dampak téknologi dina kahirupan urang condong museurkeun kana hal-hal dramatis sareng seru, sapertos mobil ngalayang, perjalanan ruang angkasa, robot humanoid, sareng bedil laser. ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nerapkeun RFID sareng téknologi Internet of Things anu sanés di taman tema?

    Taman tema mangrupikeun industri anu parantos ngagunakeun téknologi IoT. Taman tema ningkatkeun pangalaman sémah, maksimalkeun efisiensi alat, sareng milarian murangkalih anu leungit. Ieu mangrupikeun tilu kasus aplikasi téknologi IoT di taman tema. Pangropéa fasilitas Smart Amusement...
    Maca deui
  • Mangpaat ngagunakeun RFID dina mandi suntik molding

    Sistem manufaktur suntik molding Saniter boga ciri idéntifikasi gancang, kontrol calakan, reliabiliti tinggi, karusiahan tinggi, operasi gampang jeung ékspansi gampang. Ngadegkeun prosés produksi produk anu aman sareng dipercaya, sareng sistem tiasa ngalacak inpormasi produk ...
    Maca deui
  • Ningkatkeun kasalametan sareng reliabilitas IIoT nganggo téknologi RFID/NFC

    Huang Feiyi, Manajer Pemasaran Produk STMicroelectronics (ST), ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeun téknologi RFID/NFC pikeun ningkatkeun kaamanan sareng reliabilitas Internet Industrial of Things sacara efektif. Huang Feiyi nyarios yén produk ST seueur dianggo dina otomotif, énergi, MCU sareng seueur widang anu sanés.
    Maca deui
  • The shadow of the once feared technology is faintly visible

    Kalangkang tina téhnologi sakali sieun samar katempo

    Upami anjeun teu acan ngadéngé téhnologi RFID, anjeun bakal dihampura. Téknologi ieu ngahudangkeun résistansi ti konsumen sareng organisasi privasi di sakumna dunya dina pertengahan abad ka-21, kalibet dina konspirasi katuhu-katuhu ngeunaan Obamacare, komo dipikasieun ku sababaraha urang Kristen Evangelis salaku sig ...
    Maca deui
  • Naha RFID mangrupikeun téknologi "kudu gaduh" dina industri naon waé?

    Téknologi RFID tiasa nyandak kauntungan anu ageung pikeun seueur aplikasi industri. Marc van der Poll, arsiték jaringan di Datacentrix, panyadia solusi ICT kaamanan kinerja tinggi, ngajelaskeun yén hiji kauntungan tina ieu nyaéta yén data tiasa didapet gancang sareng éfisién dina hal tr...
    Maca deui
  • Fujian ngawangun museum pinter data badag dumasar kana RFID

    Dina 29 Séptémber, musium anyar Kota Zhangzhou, anu parantos ngajalanan 6 taun konstruksi sareng persiapan, dibuka sapinuhna pikeun umum, anu nandaan yén panyabab Museum Zhangzhou parantos ngaluncurkeun jaman énggal pangwangunan. Sekretaris Partéy Kota Zhangzhou Shao Yulong, Walikota Liu Yu...
    Maca deui
  • Pabrik kertas nganggo téknologi RFID pikeun ngaoptimalkeun produksi sareng manajemén inventaris

    Pikeun pausahaan kertas Brasil anu teu merlukeun idéntifikasi, ngaronjatkeun pisibilitas inventaris jeung nyepetkeun jadwal produksi mangrupakeun sarat konci pikeun rencana produksi maranéhanana. Ku alatan éta, pausahaan investasi dina sistem RFID iTag. Sistem ngagunakeun tag iTag sareng Acura...
    Maca deui
  • Ngawangkong ngeunaan Aplikasi Téknologi RFID dina Manajemén Bahan Militer

    Gudang modéren, logistik sareng distribusi parantos langkung rupa-rupa sareng nungtut. Henteu ngan ukur kedah ngawujudkeun neundeun sareng ngokolakeun barang, tapi ogé pikeun nyirian jinis, kuantitas, sareng atribut barang di gudang hiji-hiji. Utamana dina manajemen mili...
    Maca deui