FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon ari RFID 

Idéntifikasi frékuénsi radio, atanapi RFID, mangrupikeun istilah umum pikeun téknologi anu ngagunakeun gelombang radio pikeun otomatis ngaidéntifikasi jalma atanapi objék. Aya sababaraha cara idéntifikasi, tapi anu paling umum nyaéta nyimpen nomer sérial anu ngaidéntifikasi jalma atanapi obyék, sareng panginten inpormasi sanésna, dina microchip anu napel na anténeu (chip sareng anténna sasarengan disebat RFID transponder atanapi tag RFID). Anteneu ngamungkinkeun chip pikeun ngirimkeun inpormasi idéntifikasi ka anu maca. Anu maca ngarobih gelombang radio dibayangkeun deui tina tag RFID kana inpormasi digital anu teras tiasa diteruskeun kana komputer anu tiasa ngamangpaatkeun éta.

Kumaha sistem RFID jalan?

Sistem RFID diwangun ku tag, anu diwangun ku microchip sareng anténeu, sareng interogator atanapi maca sareng anténeu. Anu maca ngirimkeun gelombang éléktromagnétik. Tag anténeu disetél pikeun nampi ombak ieu. Tag RFID pasip narik kakuatan tina médan anu diciptakeun ku anu maca sareng nganggona pikeun ngawasa sirkuit microchip's. Chip teras ngonpigurasi gelombang anu tag ngirimkeun deui ka anu maca sareng anu maca ngarobih gelombang anyar kana data digital

Naha RFID langkung saé tibatan nganggo kode bar?

RFID henteu merta "langkung saé" tibatan kode bar. Duanana mangrupikeun téknologi anu béda sareng ngagaduhan aplikasi anu béda-béda, anu sakapeung tumpang tindih. Beda ageung antara dua nyaéta kode bar nyaéta téknologi garis-of-tetempoan. Nyaeta, scanner kedah "ningali" kode batang kanggo maca éta, anu hartosna jalma biasana kedah ngaorientasikeun kode bar ka scanner kanggo maca. Idéntifikasi frékuénsi radio, sabalikna, henteu meryogikeun garis pandang. Tag RFID tiasa dibaca salami éta aya dina kisaran pembaca. Kodeu bar ngagaduhan kakurangan sanésna ogé. Upami labél ripped, soiled atanapi ragrag, teu aya jalan pikeun nyeken item éta. Sareng kode bar standar ngaidentipikasi ngan ukur pabrik sareng produkna, sanés barang unik. Kodeu palang dina hiji karton susu sami sareng anu sanésna, sahingga teu mungkin pikeun ngaidentipikasi mana anu tiasa lulus tanggal kadaluarsana heula.

Naon bédana frékuénsi low-, high-, sareng ultra-high?

Sakumaha radio anjeun nyetél kana frékuénsi anu béda pikeun ngadangukeun saluran anu béda, tag RFID sareng pamiarsa kedah disetél kana frékuénsi anu sami pikeun komunikasi. Sistem RFID nganggo seueur frekuensi anu béda, tapi umumna anu paling umum nyaéta low- (sakitar 125 KHz), high- (13.56 MHz) sareng frékuénsi ultra-luhur, atanapi UHF (850-900 MHz). Gelombang mikro (2,45 GHz) ogé dianggo dina sababaraha aplikasi. Gelombang radio kalakuanana béda dina frékuénsi anu béda, janten anjeun kedah milih frékuénsi anu pas pikeun aplikasi anu leres.

Kumaha kuring terang frekuensi mana anu cocog pikeun aplikasi kuring?

Frékuénsi anu béda ngagaduhan ciri anu béda anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kapaké pikeun aplikasi anu béda. Misalna, tag frékuénsi low langkung mirah tibatan tag frekuensi ultra high (UHF), kirang nganggo kakuatan sareng langkung sanggup nembus zat anu teu logam. Éta idéal pikeun nyeken objék anu eusi cai luhur, sapertos buah, dina jarak anu caket. Frékuénsi UHF biasana nawiskeun rangkéan anu langkung saé sareng tiasa mindahkeun data langkung gancang. Tapi aranjeunna nganggo langkung seueur kakuatan sareng kurang kamungkinan ngalangkungan matéri. Sareng kusabab aranjeunna condong langkung "diarah", aranjeunna ngabutuhkeun jalur anu jelas antara tag sareng pamaca. Tag UHF panginten langkung saé pikeun scanning buleud barang nalika ngalangkungan panto bay kana gudang. Panginten hadéna pikeun damel sareng konsultan, integrator atanapi vendor anu tiasa ngabantosan anjeun milih frékuénsi anu cocog pikeun aplikasi anjeun

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos kalungguhanna sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?