Tentang Kami

teamwork

Profil Perusahaan

Shenzhen TopTag Technology Co., Ltd didirikeun taun 2008 sareng dua kantor utama anu aya di Hong Kong sareng Shenzhen, Cina. TopTag diadegkeun ku sakelompok jalma anu gairah sareng kreatif kalayan dagang RFID euyeub sareng pangalaman ngadamel.

TopTag ngahususkeun kana sababaraha tag RFID sareng labél kalayan bentuk sareng bahan anu béda. Tag kami dibasajankeun frékuénsi handap dugi ka frékuénsi Ultra-tinggi, anu seueur dianggo dina NFC Field, Mobile Payment, Access Control, manajemen ranté suplai, manajemén inventarisasi, manajemén gudang & logistik, manajemén ingon ingon jeung sajabana. Kami ogé ngagaduhan garis khusus produk meungpeuk RFID kalebet wadah kartu blok RFID, kartu blok RFID, kantong meungpeuk sinyal jsb.

TopTag henteu ngan ukur ngalibatkeun R&D, manufaktur, penjualan tapi ogé nyayogikeun jasa konsultasi téknis sareng dukungan. Jasa anu disayogikeun sayogi pikeun palanggan pikeun ngarobih tag sareng labélna dina hal fungsi, bentuk sareng bahan.

Kakuatan konci kami nyaéta

Urang tiasa ngadamel tag khusus anu paling fleksibel, sareng desain, jumlah atanapi ukuran naon waé. 

5 Garis Profesional pikeun mastikeun kualitas Tinggi, Kamampuh ageung sareng waktos lead paling pondok. 

Ngamangpaatkeun pinuh kaunggulan pabrik anu béda pikeun masihan produk pangsaéna dina harga anu paling saé.

Dukungan Teknisi Profesional sareng tim penjualan anu éfisiénna. 

Kasuksésan palanggan mangrupikeun kasuksésan urang, sahingga layanan palanggan anu pangsaéna.

Wisata Pabrik

IMG_1366
IMG_1346
IMG_1330
IMG_7607
IMG_1157 copy
DSC_1496
D709AD7F2DEEF95B995C13CE63D83ACC
68DD7B240D6290D378CCDBA3368D5127